featured_seasonal_and_gifts

Smaakvolle geschenken voor elk moment

local_shipping

Gratis thuisbezorgd vanaf €30

featured_seasonal_and_gifts

Laat je cadeau rechtstreeks bezorgen

west

Recepten

Deel of print

Creëer een onvergetelijke Old Amsterdam Borrelplank met kaas, augurken, vers fruit en romige kaasspreads. Perfect om te delen. Ontdek het recept en verras jouw gasten vandaag nog!

Ingrediënten

check_box_outline_blank

90 g Old Amsterdam Kaasspread Truffel

check_box_outline_blank

90 g Old Amsterdam Kaasspread Pesto

check_box_outline_blank

100 g Old Amsterdam Original

check_box_outline_blank

100 g gemengde druiven

check_box_outline_blank

4 vijgen

check_box_outline_blank

1 el olijfolie

check_box_outline_blank

100 g cherrytomaatjes

check_box_outline_blank

100 g olijven, groen

check_box_outline_blank

50 g serranoham

check_box_outline_blank

1 stokbrood (of brood naar keuze)

check_box_outline_blank

Voor de augurken:

check_box_outline_blank

100 g sjalotten

check_box_outline_blank

200 g wortelen

check_box_outline_blank

200 gram komkommer

check_box_outline_blank

100 ml witte balsamicoazijn

check_box_outline_blank

50 g suiker

check_box_outline_blank

100 ml water

check_box_outline_blank

1 theelepel zout

check_box_outline_blank

1 tl jeneverbessen

check_box_outline_blank

1 tl mosterdzaad

check_box_outline_blank

3 bladeren laurier

check_box_outline_blank

3 stuks steranijs

check_box_outline_blank

2 takjes dille

Bekijk product

Zo maak je het:

    1. Schil de sjalotten en wortels, snijd in stukken en halveer de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd in plakken van 1 cm
    2. Kook azijn met suiker, water, zout en kruiden, laat wortels en uien 2 tot 3 minuten sudderen
    3. Spoel een pot om met heet water, doe er komkommer en dille in en vul met het groenten-azijnmengsel, laat een nacht afkoelen
    4. Snijd de Old Amsterdam Original in blokjes
    5. Was druiven, vijgen en tomaten en snijd de vijgen in vieren
    6. Doe augurken en olijven eventueel in kleine kommen
    7. Plaats alle ingrediënten op een grote plank of schaal en serveer met Old Amsterdam Truffel Kaasspread
    8. Besmeer het brood, snijd in plakjes en leg erbij

Kooktip!

Voeg wat geroosterde noten (zoals amandelen of walnoten) toe aan de borrelplank: hun knapperigheid en aardse smaak geven extra contrast bij de romige Truffel  kaasspreads en zoete vijgen.

Wist je dat...

Je kunt in onze giftshop verschillende Old Amsterdam cadeaus kopen.

Snel naar de giftshop
chevron_right

Deel of print